Vakaa hinta – nyt ja tulevaisuudessa

Tamperelainen kaukolämpö on aidosti hintavakaata.

-0,1 % keskimääräinen hintakehitys/vuosi

Vuosien 2013–2021 aikana kaukolämmön hinta on pysynyt samana tai jopa hieman laskenut.

13 % hukkalämmöstä hyötykäytetään

Kaukolämmön tuotannosta 13 % tuotetaan hukkalämmöllä. Hukkalämpö voidaan valjastaa hyötykäyttöön –  ja samalla säästää rahaa. Uusiutuvaan energiaan sitoutuneet innovaatiot pitävät hinnan kurissa.

Kaukolämpö on kustannustehokas lämmitysmuoto

Lämmitysmuodon valinta on iso päätös, niin rahallisesti kuin ympäristönkin kannalta. Tampereen Sähkölaitoksen kaukolämpö on huoleton, kustannustehokas ja ympäristöystävällinen valinta. Kaukolämmön hinnoittelu on pysynyt lähes samana jo liki 10 vuoden ajan.

Kehitämme jatkuvasti uusia lämmöntuotantomuotoja, parhaillaan käynnissä on muun muassa geolämpökokeilu Tarastenjärvellä ja hukkalämmön talteenotto. Innovoimme ja investoimme käyttäjiemme puolesta. Lämpöverkko mahdollistaa erilaisten hybridimallien hyödyntämisen ja sen ansiosta asiakas saa käyttöönsä uusimman sekä parhaan teknologian välittömästi, ilman lisäkustannuksia.

Lue lisää

Kaukolämmön parhaat puolet

Tampereella kaukolämpö on aidosti vihreä valinta. Käytämme kustannustehokkaita paikallisesti tuotettuja polttoaineita, kuten Tammervoiman sekajätettä ja metsäteollisuuden sivutuotteita. Monipuolinen tuotantorakenne pitää hinnat vakaana. Tulevaisuudessa käytössä ovat myös geolämpö, hybridiratkaisuja, hukkalämmön talteenotto ja muut uudet teknologiat.

Teknologiariippumaton0% uusimmista innovaatioista saatavilla välittömästi
ilman investointeja

Toimitusvarma0% takaamme kaukolämmön saatavuuden,
ylläpidon, huollon ja laitteiston

Ympäristöystävällistä0% vähemmän CO2-päästöjä jo nyt (vrt. 2010)

Valitse se paikallinen sähkö!

Tee sähkösopimus